Stanley Tucci ujawnia, że stracił apetyt podczas leczenia raka: „Wszystko smakowało jak mokry karton”
Stanley Tucci opowiada o swoim leczeniu raka io tym, jak stracił dla niego coś tak cennego: apetyt.
60-letni aktor ujawnił we wrześniu, że zdiagnozowano u niego raka trzy lata temu, po odkryciu guza u podstawy języka.
ujawnił w obszernym wywiadzie z New York Times Że wszystko, co w tym czasie jadł, smakowało jak „mokry karton czyichś kału”.
Stanley Speaks: Stanley Tucci opowiada o swoich metodach leczenia raka io tym, jak stracił dla niego coś tak cennego: apetyt
Dodał, że jego największym lękiem jest utrata zmysłu smaku, dodając: „To znaczy, jeśli nie możesz jeść i cieszyć się jedzeniem, jak zamierzasz cieszyć się wszystkim innym?”.
„Było ciężko, bo próbowałem wszystkiego, ale niekoniecznie mogłem przełykać” – dodał, przypominając sobie czas, kiedy próbował steku Florentina.
Musiałem go żuć przez 10 minut, żeby dostać się do gardła… [sometimes] Po prostu musiałem wyrzucić jedzenie.
Jego największy lęk: Jego największym lękiem, dodał, była utrata zmysłu smaku, dodając: „To znaczy, jeśli nie możesz jeść i cieszyć się jedzeniem, jak zamierzasz cieszyć się wszystkim innym?”
Jednak pomimo tej niefortunnej sytuacji nie chciał przestać pracować nad swoim programem CNN Stanley Tucci: The Search for Italy.
Nie było mowy, żebym tego nie zrobił. Od dawna chciałem opowiedzieć historię Włoch i różnych kuchni w każdym regionie” – powiedział Tucci.
Wywiad miał promować jego nową powieść Taste: My Life Through Food, która ukaże się we wtorek.
Niemożliwe: „Nie było mowy, żebym tego nie zrobił. Od dawna chciałem opowiedzieć historię Włoch i różnych kuchni w każdym regionie”.
Książka jest opisywana jako odjechany pamiętnik, w którym pisze o wielu rzeczach, w tym o okropnym jedzeniu, które je na planach filmowych.
Jedyną rzeczą, która sprawia, że wybór włoskich restauracji jest znośny, jest to, że zawsze podaje się wino. Tragiczny dla kraju to kulinarna inspiracja.
Zapytany, dlaczego w ogóle nie omówił w książce swojej kariery aktorskiej, Tucci dodał: „To wszystko jest strasznie nudne”.
Funky: Książka jest opisana jako funky pamiętnik, w którym pisze o wielu rzeczach, w tym o okropnym jedzeniu, które je na planach filmowych
Co ciekawsze, powiedział: „Czy idziesz przez życie, masz tę ścieżkę i tę wizję, a potem nagle ta cała dobra rzecz jest jak przyczepiony do ciebie wózek boczny i jesteś w innym kierunku”.
Jego program w CNN został wznowiony na kolejny sezon, chociaż nie jest jasne, kiedy produkcja może się rozpocząć, chociaż omówił, co było w menu obiadowym.
„Tylko trochę makaronu, z pomidorami i świeżymi krewetkami, trochę bulionu z krewetek i trochę bazylii, a potem możemy mieć sałatkę z boku” – powiedział Tucci.
ODNOWIONE: Jego program w CNN został odnowiony na kolejny sezon, chociaż nie jest jasne, kiedy produkcja może się rozpocząć, chociaż rozmawiał o tym, co było w menu obiadowym
Reklamy
„Gracz. Introwertyk. Rozwiązujący problemy. Twórca. Myśliciel. Przez całe życie ewangelista żywności. Orędownik alkoholu.”