Szef kuchni Cole Harbor wynalazł nowego Chicken Big Maca

Szef kuchni Cole Harbor wynalazł nowego Chicken Big Maca

Historia toczy się dalej pod tymi słonymi filmami

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Po kilku dniach wywiadów szef kuchni Jeff Anderson dowiedział się, że nadchodzi pytanie: jak wynalezienie kanapki zajmuje dwa lata?

Anderson, pochodzący z Cole Harbor, jest w trakcie opracowywania produktów dla McDonald’s Canada, która wprowadzi na rynek wtorkowy Chicken Big Mac (tylko przez ograniczony czas).

„W McDonald’s, która obsługuje 1400 restauracji w całym kraju, musimy dołożyć należytej staranności i opracować coś spójnego, co pokochają nasi goście” – powiedział Anderson w poniedziałkowym wywiadzie. „Dostarczenie tego nie jest tak łatwe, jak mogłoby się wydawać, dlatego przeprowadzenie testów, badań konsumenckich i upewnienie się, że nasz produkt działa w naszych kuchniach, wymaga czasu”.

Anderson dorastał w wiosce Colby, ukończył Auburn Drive High School i pracował na budowie ze swoim bratem, zanim jego matka załatwiła mu pracę przy zmywaniu naczyń w grupie restauracji na Argyle Street. Minęły zaledwie dwa tygodnie, zanim stanął na linii w Press Gang.

Powiedział: „Kiedy ktoś mówi ci, że jesteś w czymś dobry, to cię kręci”. „Wtedy wpadłem na pomysł, że może to być coś, co chciałbym robić jako kariera”.

Najnowszą ograniczoną czasowo ofertą McDonald’s Canada jest Chicken Big Mac. – Grupa CNW / McDonald’s Kanada

Po ukończeniu Kanadyjskiego Instytutu Kulinarnego pracował dla firmy Hyatt w Kolorado, po czym wrócił do domu, by pracować w wykwintnej restauracji w Halifax, u szefa kuchni Martina Kezlara Fiasco.

„Wiedziałem, że to kocham, ludzie mówili mi, że to będzie dla mnie dobra kariera. Uwielbiałem pracować w restauracjach, kochałem kulturę i styl życia, ale widziałem, jak to jest dla innych ludzi, ciężkie godziny, ciężkie dni i zastanawiałem się, jak podążać za moją pasją do jedzenia, ale w inny sposób” – powiedział Anderson, który następnie wrócił do Kanadyjskiego Instytutu Kulinarnego na dwuletni kurs operacji kulinarnych. co nazywam nietradycyjnymi lub nietradycyjnymi rolami szefa kuchni, a moje oczy otworzyły się na świat rozwoju produktów spożywczych, w którym się zakochałem”.

READ  Jen traci po korekcie BOJ; BP spada z powodu utraty zysków: rynki się zamykają

Dołączył do McDonald’s prawie sześć lat temu.

Chicken Big Mac zaoferuje nasz specjalny sos, świeżą sałatę, topiony ser cheddar, ogórki kiszone i dwa stripsy z kurczaka z kanadyjskiej piersi kurczaka podniesionej na świeżo tostowanej bułce z sezamem.

Anderson powiedział, że potrwa to pięć lub sześć tygodni.

„Nieustannie obserwujemy, co robią inne rynki na całym świecie, a także słuchamy naszych gości… więc widzieliśmy, jak inne rynki wprowadzają na rynek kurczaka Big Mac”.

Elise Haynes

„Analityk. Nieuleczalny nerd z bekonu. Przedsiębiorca. Oddany pisarz. Wielokrotnie nagradzany alkoholowy ninja. Subtelnie czarujący czytelnik.”

Rekomendowane artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *